Snijd de vis in stukken.
Vermeng het citroensap met de helft van de mosterd en een
scheutje melk.
Bestrijk de vis hiermee en wentel ze door de bloem.
Verhit de olie en bak de stukjes vis aan alle kanten 10
minuten.
Zet de pan warm weg.
Verhit de boter en roer hier 1/2 kopje bloem door tot de bloem
goudgeel is
gekleurd.
Voeg dan 1/2 kopje melk, de bouillon, de rest van de mosterd,
wat zout en de peperpasta toe.
Breng dit onder voortdurend roeren aan de kook, zodat het niet
gaat klonteren.
Snijd de worteltjes, de selderij en de prei zeer fijn en voeg
ze aan de saus toe.
Laat deze nog 10 minuten zachtjes koken.
Leg de stukjes vis op een verwarmde schaal en schenk de saus
erover.
Geef hier brood, yams of taro bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |